Maastricht magazine >
fashion

Marni x Brian Rea

Marni x Brian Rea

In de collectie die Marni voor H&M maakte waren reeds enkele illustraties op t-shirts te bewonderen. En er komt meer! Marni heeft namelijk de handen ineen geslagen met de Amerikaanse illustrator Brian Rea, die eerder werkte voor ondere andere Kate Spade, MTV en The New York Times Magazine. Een capsulecollectie voor de winter, waarin t-shirts en tops centraal staan. Uiteraard voorzien van contrasterende zwarte biezen. Daarnaast zijn er de bekende shoppers met PVC look die voorzien zijn van een print. De illustraties zijn grappig en kenmerkend voor de krabbelige stijl van Rea. Een afbeelding van een dametje staat steeds centraal. De ontwerpen zullen waarschijnlijk deel gaan uitmaken van de Foulard collectie.

Artikel begint onder de advertentie

Hoewel het eindresultaat een beetje druk is, zoals we van Marni gewend zijn, combineren de illustraties verrassend goed met de prints van het label. Natuurlijk combineer je de t-shirts net zo makkelijk met je favo jeans voor een casual look.

Marni_Brian_rea_shirts Marni_brian_rea_tassen

De Marni x Brian Rea collectie is verkrijgbaar vanaf augustus, dus nog even geduld. Liever nu al Marni shoppen? Scroll dan naar beneden voor de verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *