Maastricht magazine >
fashionfashion-news

Mayfair: Shopping in the men’s department

Een primeur en niet zo’n beetje. En nee, dan heb ik het niet over mijn eerste 100% men’s department shopping avontuur. Wat dan wel? LovestoHAVE is aan het vloggen geslagen. Dit is onze eerste filmproductie. Een vlog over het shoppen van mannenkleding, maar dan voor haar (voor mezelf dus). Waar? Bij Mayfair in Maastricht.

Artikel begint onder de advertentie

LovestoHAVE aan de vlog

In voorbereiding op de nieuwe website, zijn we achter de schermen volop bezig met nieuwigheden. Hoog op het wensenlijstje een vlog. Maar dan wel professioneel. Leuk om naar te kijken, eerlijk en vooral niet te lang. Of dat is gelukt? Dat bepaal jij!

Shopping in de the men’s department bij Mayfair

Het is hot om als vrouw te shoppen in de men’s department. Liefhebbers dichten deze trend verschillende redenen toe. Zo stellen sommigen dat mannenkleding over het algemeen goedkoper is dan lady-items. Daar komt bij dat de stoffen vaak hoogwaardiger zijn. En ook de constructie wordt genoemd. Blijkt bovendien dat ontwerpers die momenteel aan het hoofd staan van de grote modehuizen bijna allemaal, stuk voor stuk, zijn begonnen in men’s fashion. Dus wie mannenmode shopt, gentlemen items, kiest voor de grote ontwerpers van de toekomst.

De primeur kijken

Voor de eerste LovestoHAVE vlogproductie kozen we voor Mayfair. Hier shopte ik mannenkleding. Ben mega enthousiast. Ik vind dit misschien wel de leukste trend van het moment. Benieuwd wat jij van deze trend vindt en van het filmpje.

Scroll naar beneden voor winkelinformatie over Mayfair in Maastricht. Kleding die ik in het filmpje draag: bomber van A.P.C. x Louis Wong, linnen t-shirt van Margaret Howell, shirt met print van E. Tautz, sneakers van Paul Smith en loafers van A.P.C.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *