Maastricht magazine >
fashion

Met een streepje voor de zomer in

Met een streepje voor de zomer in

De streep blijft een gewilde print voor de zomer. In 2011 onder andere opgepakt door Jil Sander en Moschino, in 2012 door Escada en Fendi. En ook dit jaar dus weer terug. De populariteit rondom de zomer heeft natuurlijk te maken met het nautische thema, dat nooit uit de mode lijkt te raken voor de resort collecties. De klassieke Bretonse streep misschien dit jaar extra populair in Nederland door de komst van Jean Paul Gaultier. Ook de brede streep doet echter opnieuw zijn intrede. Een krachtig grafisch statement, dat in nauwe relatie staat tot de checkerboard trend die we bij Louis Vuitton zagen.

Artikel begint onder de advertentie
FilippaK_trui BruunsBazaar_streep TommyHilfiger_streep ByMaleneBirger_streep

Preppy looks met streepjes: pullover van Filippa K, neopreen rok van Bruuns Bazaar, houtje-touwtje jas van Tommy Hilfiger en jurk van By Malene Birger.

MarcbyMarcJacobs_shirt MSGM_look Nicole_Fahri marc-jacobs1

Brede strepen: shirtje van Marc by Marc Jacobs, look van MSGM, shirt van Fahri by Nicole Fahri en set van Marc Jacobs op de catwalk.

Foto boven: campagnebeeld van Marc Jacobs.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Filippa K. Kleding van Tommy Hilfiger vind je in de eigen webshop. De andere merken vind je onder andere online bij my-wardrobe.com, gebruik de labelfinder rechtsboven voor offline verkooppunten.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *