Maastricht magazine >
fashion

Mina UK en Julie Eilenberger vallen op

Mina UK en Julie Eilenberger vallen op

Mina UK, geliefd bij celebrities als Sienna Miller, is sinds 2005 uitgegroeid tot een toonaangevend label op de Britse markt en daarbuiten. Met name geroemd om de jurkjes, maar er is meer. Tijdens Modefabriek valt het merk op door de vrouwelijke en romantische uitstraling. Van lieflijke polkadots tot bloemenprint en ruches, het label weet een sterk totaalbeeld neer te zetten voor de zomercollectie van 2012. Hoewel groen, beige en okergeel misschien doen denken aan de herfst weet Mina UK er toch een zomerse draai aan te geven.

Artikel begint onder de advertentie

 

Naast gevestigde merken krijgt ook aanstormend talent een podium bij de Modefabriek. Een van hen is Julie Eilenberger. Nieuw in Nederland, maar deze jonge Deense ontwerpster is geen groentje. Ze showde drie maal eerder tijden Berlin Fashion Week en werkte aan een collectie voor Adidas. Het is duidelijk dat deze dame zich niet conformeert aan trends. Geen oranje boven, zoals we bij andere merken zagen, maar een sterk en onderscheidend kleurenpalet van lichtblauw en bruin. En het is niet alleen haar kleding die de moeite waard is. Haar schoenen zijn namelijk echt om te watertanden. Ze hebben zeker de potentie om Swedish Hasbeens naar de kroon te steken.

Modefabriek_Julie_Eisenberger

Mina UK is te vinden bij Smaak Amsterdam en Loft. De ontwerpen van Julie Eilenberg zijn nog niet te koop in Nederland, maar we houden je op de hoogte.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *