Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam en Jimmy Choo op de Malediven

Miriam en Jimmy Choo op de Malediven

Time flies! We gaan terug in de tijd. 30 jaar geleden zijn Karl en ik getrouwd. Om het te vieren neemt Karl me mee naar de Malediven. En zelf Jimmy mag van hem mee. En nu neem ik jullie mee op reis. Kijk maar hoe Karl, mijn Jimmy Choo clutch en ikzelf schitteren op de Malediven.

Artikel begint onder de advertentie

Een fotoshoot in mijn trouwjurk van 30 jaar geleden

30 jaar geleden zijn we getrouwd. Wat waren Karl en ik nog jong. De trouwdag zo spannend. Nu 30 jaar later zijn we beiden een stuk meer relaxed. Eigenlijk wist ik altijd al dat ouder worden ook zijn leuke kanten heeft. ‘Kijk mij nou’, word ik gevraagd voor een shoot in het Limburgse lifestyle magazine Chapeau voor een shoot in mijn oude trouwjurk. ‘Hij moet wel passen’, is de eis.

Miriam411

Trouwjurk kwijt? Geen stress. Geniet!

En zo stond ik in september in Chapeau. In mijn oude trouwjurk. Nou ja, eigenlijk niet de mijne. Die van mij werd namelijk verwisseld in de stomerij. Is gelukkig ondertussen wel weer terecht! 30 jaar geleden had ik zo’n shoot niet gedurfd. Nu blijf ik zelfs rustig als mijn jurk wordt verwisseld en ik in de jurk van een ander poseer. De shoot was een feestje, zoals ik er ook van geniet om dagelijks mijn happiness te delen voor de camera.

Al 30 jaar hemels geluk en blote voeten op de Malediven

Karl maakt me al 30 jaar gelukkig. Ook nu! ‘Deze mijlpaal gaan we vieren’, zegt hij. Hij boekt een anniversary holliday naar de Malediven. De mooiste plek op aarde! Helemaal happy met een koffer vol kleren vliegen we naar ons romantische stekje. ‘Neem niet teveel schoenen mee, die heb je daar niet nodig’, vertelt een vriendin. En inderdaad, het is een eiland van slippers en bare feet.

Eindelijk onze trouwdag

Zo’n romantisch eiland heeft een overvloed aan stelletjes. Sommigen vieren hun huwelijksreis, anderen zijn al langer getrouwd, weer anderen gewoon heerlijk verliefd. En dan is het zover. De 28e: onze trouwdag. Verhalen van toen passeren de revue. De zon schijnt en de wereld lacht ons toe. Het overvriendelijke personeel vertelt ons waar we vanavond moeten zijn. Een verrassing! Gelukkig dat ik voor deze avond een nieuwe jurk heb. In een winkel in Düsseldorf viel deze jurk in mijn handen. Avondjurken zijn nooit zo mijn ding, maar deze jurk paste meteen. Bovendien een normale prijs en makkelijk mee te nemen.

Miriam330

In taupe met galatasje van Jimmy Choo

Daar sta ik dan, 30 jaar verder! Weliswaar niet in een witte jurk, maar een taupe kleurige. Een jurk van tule en lint. De onderjurk doet zijn werk. De taupe kleurige oorbellen van Versteegh passen er perfect bij. Karl is niet in een pak, maar draagt een taupe kleurig t-shirt van Prada en een witte pantalon van Suitsupply. Niet zo klassiek als vroeger, maar wel trendy. Mijn mooiste galatasje van Jimmy Choo past er beeldig bij. Vanavond zullen er geen schoenen schitteren, maar de tas van Jimmy Choo. Deze tas heeft honderden Swarovski steentjes. Zelfs Angelina Jolie heeft dit uniek exemplaar. Deze Jimmy Choo kan ook als een clutch gedragen worden. Zo blij dat ik jou erbij heb, love you!

Dankbaar schitteren Karl en ik de nacht in

De verrassing wordt onthuld: private dining on the beach. Daar gaan we dan, tu tu tu tu tu! Karl op slippers en ik op mijn blote voeten. We lopen naar ons plekje. Het is een donkere plek op het strand met een cirkel van theelichtjes. In de cirkel een prachtig gedekte tafel. Het diner wordt geserveerd. We voelen ons dankbaar voor deze avond. Alleen het kaarsenlicht en de Swarovski steentjes van mijn Jimmy Choo schitteren in de donkere nacht. Karl ik ik schitteren in ons hart.

Miriam232

Loved our anniversary with Jimmy Choo!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *