Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam is on Expedition with Rick Owens

Miriam is on Expedition with Rick Owens

Mikonos is het eiland van mijn vakantie deze zomer. Een eiland niet alleen om te zonnen, maar ook om te verkennen. Dit doen we op quads. We toeren over het hele eiland. Daar hoort ook een stoere look bij. Gelukkig heb ik mijn broek van Rick Owens ingepakt. Jippie, daar ga ik stoer op mijn quad. Feeling cool!

Artikel begint onder de advertentie

Mijn korte broek van Rick Owens draag ik nu casual met trendy sandalen. Mijn short pants heeft een legergroene kleur en heel veel zakken. De sluiting van de zakken is met klittenband. Mijn leger broekje is ook baggy. Voor op de quad is mijn shorty helemaal top. Op en top comfort en van stevige kwaliteit. Let ’s go!

Miriam220

De Rick Owens broek kan trendy gedragen worden met high heels. Dit laat ik jullie wel een andere keer zien. Nu blijven we bij de stoere look. Met high heels kan ik namelijk niet op de quad, vandaar de sandalen. Deze zijn geweldig! Ze hebben de looks van deze zomer. Hogere plateau’s en met goudkleur afgewerkt. De zool is zacht en biedt comfort. Graceland you did a good job!

Miriam319

Deze top is van Hennes & Mauritz en gaat ook elke zomer mee. Perfect voor zo’n stunt als deze. Met duurdere tops ben je altijd voorzichtig. H&M is lekker makkelijk! De sjaal, ooit gekocht in een klein boetiekje in Maastricht is allround. Ik draag hem nu casual als sjaal. Je kunt hem ook dragen als top, haarband of rokje!!

De zonnebril van The Row brengt wat hippie sfeer. Hetzelfde doet ook mijn tasje van Marc by Marc Jacobs. Als een puzzel vormen de stukjes tot een geheel. Een nieuw klein armbandje van Mikonos is het laatste stukje.

My expedition is done! Thank you Rick, thank you Mikonos. Till next time!

Miriam47

Scroll naar benenden voor verkoopadressen van Rick Owens. Gebruik de labelfinder voor de overige in dit blog genoemende merken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *