Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: An Oriental moment

Miriam’s Thursday: An Oriental moment

Eindelijk zon! Maar als het toch even iets frisser is, dan kies ik voor mijn Marni jas. Geen gewone jas, maar een Oriental coat. Deze zomer heeft Marni zich laten inspireren door het Verre Oosten.

Artikel begint onder de advertentie

Miriam217

Het design van de jas ademt Far Eastern vibes. De sterke stof is van polyester en zijde. De jas is zo sterk gevormd dat de mouwen rechtop staan alsof er al armen inzitten. Je kunt er een dikke wollen trui onder dragen en je voelt de jas nog niet. This coat has space!

Het kleurenpallet van deze jas is spectaculair. De ondergrond is donkerblauw en het patroon gaat voor oranje, wit en maïsgeel. The mood of Marni is oriental inspired. De mouwen zijn wijd als een kimono. Ik zou er zo mijn armen over elkaar in kunnen steken. I feel like a Geisha!

Miriam316

De jas is niet gevoerd. Dit is een teken dat dit prachtige exemplaar van binnen geweldig is afgewerkt. De steekzakken zijn groot en mooi afgebiesd. Fashion op hoog niveau. Ik laat me meeslepen door Aziatische sferen en loop met kleine pasjes door het leven.

De Valentino schoenen en tas doen weer mee. The shoes and bag with studs laten mijn outfit schitteren. Je zag ze al eerder voorbij komen in mijn blog Studs on my Valentino’s.

Love my Oriental style moment!

Regards,

Geisha Miriam

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *