Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Fall & Culottes

Miriam’s Thursday: Fall & Culottes

Geen twijfel mogelijk: culottes mijn fall uniform. De culottes is het broekrok-achtige model, ofwel kuitbroek. De culottes maakte in de zomer al een come-back. De kuitbroek is deze herfst/winter niet meer te missen.  I fall for culottes!

Artikel begint onder de advertentie

Victoria Beckham voorspelde het al in 2013. Nu duikt de kuitbroek op in vele winkelrekken. Mijn culottes is nu ook ‘my fall unform’.

Miriam233

De culottes zijn er in verschillende lengtes. Mijn MSGM culottes kocht ik in het voorjaar, maar de broek gaat het nog beter doen in de winter. Waarom? De zwarte leatherlook van mijn kuitbroek heeft de charme van een winterbroek. De kwaliteit is te warm in zomer. Dus perfect voor de herfst/winter.

Voor de culottes mag je niet te klein zijn. Het model snijdt visueel je been in tweeën. Nou ben ik ook niet de grootste en het lukt me toch. Ik combineer de culottes namelijk met hakken- of plateau schoenen/laarzen. Zo voeg ik wat welkome centimeters toe.

Het is de trend om culottes met oversized items te combineren. Match een oversized jurk, trui, bloes, blazer of jas met de culottes en je bent high fashion. Dit is nu helemaal mijn ding. Zo fashion en toch zo comfortabel. Ook comfortabel voor bredere heupen. Je kunt ze zo verdoezelen. En nog veel en veel meer! Heb je extra kilo’s na een vakantie? Ga voor de oversized look, net zoals ik. Niemand die iets ziet van mijn Malediven kilo’s, toch?

Mijn look is stoer en klassiek. De blouse is waanzinnig, een perfect herenmodel van Acne Studio’s. De naden in het shirt zorgen voor een vrouwelijk tintje. Jammer dat je dit nu niet ziet. Ook de camel jas is van Acne en is ook een apart item. Er zitten vier zakken op deze blazer. Twee verticale zakken boven en twee horizontale zakken met klep onderaan. Doordat de blouse en blazer van dezelfde brand zijn kun je alles makkelijker combineren. Ik vouw de mouwen op van mijn blazer en zo zie je mijn manchetten van de bloes. Kun je met al jouw jasjes doen. het maakt de look pittiger. De schoenen van Prada maken de stijl luchtiger. De bril van Céline en de tas van MCM geven de look nog extra power.

Bye summer, hello fall
Bye Malediven, hello Munstergeleen
Bye beach wear, hello fall uniform

Miriam331

Zie ook

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *