Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Happy Hippie

Miriam’s Thursday: Happy Hippie

Daar gaan we weer, helemaal geïnspireerd door de wintercollectie 2015. Niet alleen deze zomer, maar ook de winter blijft de hippie in ons midden. Toch laat ik de winter hippie in mij nog even wachten. Voor nu ga ik als  happy zomer hippie door het leven. Peace to the world!

Artikel begint onder de advertentie

Mijn hippie happiness is te danken aan een Instafriend. Zij raakte geïnspireerd door een foto van mij (zie miriamxh). Ze kopieerde mijn look met haar eigen kleding. Zo leuk om te zien hoe we elkaar kunnen inspireren. Keep the inspiration for each other. Delen, together? Dat is toch op en top de hippie-gedachte.

Miriam226

Peace to the fashion world. Een echte hippie loopt op blote voeten. Helaas kan dit niet met mijn flared jeans. I need long legs! Een flared jeans snakt naar lange benen. Joy, mag ik je benen lenen? Oké, dan lossen we het op met highheels van Sergio Rossi. De schoenen hebben sleehakken die je helaas niet ziet. Mijn benen lijken nu langer! Mijn denim en ik zijn er blij mee. De spijkerbroek is verwassen. Een vale broek past prima bij de stijl. Corleone is de brand van dit exemplaar.

The freedom of a hippie! Met deze bloes (of blouse, what’s in a name) krijg je hippie gevoelens. Je voelt je vrij en verliefd. Verliefd op het leven en de fashion wereld. Zara creëerde deze bloes. Prachtige mouwen die wijd uitlopen en met elastiek bij de polsen sluit. Mijn armen gaan omhoog en ik maak het peace teken. Het patroon doet de rest, zo leuk!

Miriam324

De accessoires bij de Zara zijn altijd goed afgestemd op de kleding. Zo ook deze ketting met kleine kraaltjes. Kraaltjes horen bij deze stijl. De kleuren hebben dezelfde tinten als de bloes. De kralenketting, de spijkerbroek, lange haren en de Oosters getintel patronen maken er een hippie feestje van. De kleine bag van Marc by Marc Jacobs past perfect erbij. De kleur van de tas doet het ook goed.

Door de grote zonnebril van Burberry kijken ik naar the summer of love!

Love you all,

Happy hippie Miriam

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Marc by Marc Jacobs. Gebruik de labelfinder voor de overige, genoemde merken. En de Zara? Die weet je vast zelf wel te vinden!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *