Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Polka met Marc Jacobs

Miriam’s Thursday: Polka met Marc Jacobs

Hou je van het patroon van balletjes? Ben jij een polka dots fan? Neem dan een kijkje in de fashionwereld van Marc by Marc Jacobs. Marc maakt een feestje van deze zomer. Kijk maar eens mijn jurk. Mijn dress is gemaakt van verschillende soorten stof. Bovenaan heeft de jurk een sweaterlook. Dit maakt de jurk sportief en comfortabel. Onderaan heeft de jurk een skirtlook met twee lagen. De bovenste laag is van plastic. Deze laag is transparant en heeft een patroon van prachtige polka dots en is transparant. De onderrok is van een polyester vezel en met een geel kanten randje afgewerkt. I love this Marc by Marc Jacobs multi-dress.

Artikel begint onder de advertentie

Marc Jacobs heeft deze zomer zijn lijn de uitstraling gegeven van een super-girl. Asymmetrie en grijze polka dots maken zijn ontwerpen voor verschillende smaken. Urban wordt weer gemixed met electric yellow. This collection was made for me, makes me feel a super-girl.

Miriam225

Hoewel het jurkje van Marc uit de zomercollectie is, gaat ie het najaar mee in. Dan combineer ik de jurk met zwart. Lijkt me zo stoer en daar kan ik me nu al op verheugen. Mijn liefde voor Marc Jacobs is overigens ongoing. In de sale word ik verliefd op de scarf van dezelfde collectie. Toen niet gezien, nu in de pocket. De polka dots lachen me toe wanneer ik de shawl om mijn nek zwier.

Super-girl loves fashion. Blijven combineren is my addiction. Altijd in beweging met mijn kleding. De gele tas van Marc by Marc Jacobs rolt uit mijn kast. Ja hoor, jij hoort er ook bij. Deze bag is mijn it-bag van dit seizoen.

Miriam323

Zwarte schoenen van Prada en de zwarte Céline zonnebril maken de look nog stoerder. De power zit er helemaal in. Polka dots super-girl on tour!

Scroll naar benenden voor verkoopadressen van Marc by Marc Jacobs.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *