Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: power pocket dress

Miriam’s Thursday: power pocket dress

Power pocket dresses come in two’s, three’s or four’s, because everyone loves a team player. Helaas heeft mijn jurk maar twee zakken. Beter twee dan geen. Dus mijn jurk hoort ook bij de genomineerde power pocket dresses.

Artikel begint onder de advertentie

Mijn kaki dress is van Burberry en blijft aan de top. De kaki jurk is stijvol, een echte klassieker! De groene kleur blijft in de mode. Blijft hot!

Miriam213

Je mag mijn jurk ook een shirtdress noemen! Klinkt wel heel fashionable, maar klopt helemaal. Er hoort ook een stoffen riem bij, maar dat werd mij echt te klassiek. Dus ik toverde mijn MSGM riem tevoorschijn en voila…! Daar komt de power! Deze belt is van zachte elastiek, heel aangenaam.

De tas en schoenen zijn van Louis Vuitton. Dit zie je natuurlijk meteen aan het monogram, heel herkenbaar. De bruine tinten vullen deze look aan. Onverwoestbaar is deze bag van Louis Vuitton. Al heel wat jaren staart deze tas mij aan in de kast en al heel wat ruige vakanties is hij mee geweest. Nu mag deze ‘oldy’ ook weer mee doen.

De zonnebril van Fendi matcht bij de kaki tinten. Heb je ook nog zo’n pocket dress in de kast? Go for it. Wear it and match it. Give your dress the power. We’ve got the power! 

Miriam114

In love met de kaki jurk? Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Burberry. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor overige in deze post genoemde merken. Miriam’s outfits niet alleen op Thurday volgen, dat doe je via Instagram.

Kaki is en blijft hot

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *