Maastricht magazine >
fashion

Miriam’s Thursday: Sjaal ‘Burberry way’

Miriam’s Thursday: Sjaal ‘Burberry way’

Zoveel manieren om je sjaal te dragen. Je kunt je sjaal knopen, strikken, vlechten, lussen of dragen in lagen. Je kunt je sjaal zelfs knopen als een stropdas. Vandaag ga ik niet moeilijk doen. Ik draag mijn sjaal om de nek en zet deze vast met een riem. Mijn sjaal waait niet weg. My scarf stays with me!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam245

Waarom een sjaal?

Sjaaltjes zijn leuke accessoires om je outfit op te fleuren. Zo kan ik dezelfde trui, jurk of jas met een sjaal er telkens weer anders laten uitzien. Ik draag mijn sjaals op verschillende manieren. Mijn favoriete manieren zijn knopen, lussen of in lagen. Dit zijn de sportievere looks. Zo draag ik mijn sjaals het liefst.

Miriam344

The Burberry way!

Vandaag draag ik mijn sjaal ‘the Burberry way’. Burberry zet met de herfst/wintercollectie deze trend helemaal door. De modellen van Burberry lopen met een scarf over de catwalk. Ze dragen lange sjaals over een jurk, rok of jas. Met een riem wordt de sjaal vastgezet, super trendy! I love this look! Je kunt hier elke langere sjaal voor gebruiken. Voor deze look kies ik mijn sjaal van Louis Vuitton. De riem van Gucci zet de sjaal vast. Ook nog warm deze look, yes!

Miriam421

My way today!

I do it my way! Je sjaal mixen kan op verschillende manieren. De stof mag dik of dun zijn en uni of met print. Patern on patern is fashionable op en top. Wil ik ook wel, maar ben ik niet. Dus doe ik het my way. Dus kies ik een uni pak van Dolce & Gabbana. Mijn sjaal mag dan wel een patroon hebben. This is me! Mijn zwarte schoenen van Högl passen perfect bij de look. Mijn soft Ricky Bag van Ralph Lauren maakt mijn outfit ‘classy’! Last but not least my sunglasses! Deze zonnebril van Céline blijft een topper!

Do you love ‘the Burberry way’?
Do it your way!

Scroll naar benenden voor verkoopadressen van Burberry. Geen Burberry sjaal? Don’t panic. Die van mij is van Louis Vuitton. Zolang je sjaal maar lang is!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *