Maastricht magazine >
fashionfashion-news

Modetrend zomer 2015: zwart-wit

Modetrend zomer 2015: zwart-wit

De kleur roze, maar ook geel, bloemenprints, gladiator look, poloshirts, kleurrijke strepen, jaren 70, kimono trenchcoats, het zijn zomaar wat zomertrends 2015. En is zwart-wit altijd al goed, deze zomer kun je echt niet meer om deze modetrend heen. De zwart-wit modetrend is terug te zien in de SS 2015 collecties van bijna alle grote modehuizen.

Artikel begint onder de advertentie

 

zwart wit Givenchy

Zwart-wit trend Givenchy SS 2015. Naar volledige blog fashionisers.com Givenchy catwalk SS 2015.

Waar de zwart-wit trend vandaan komt? Ik gis dat het te maken heeft met de ontwikkeling in de maatschappij. Een ontwikkeling waarbij we onze hersenhelften elkaar in contact willen brengen. Dingen willen nuanceren. Juist niet meer zwart-wit willen denken, het liever grijs zien. De modetrend zwart-wit maakt het bestaande contrast duidelijk. Om iets te erkennen, dienen we het eerst te herkennen. De zwart-witte zomerse trend draagt daaraan bij.

Zelf een zwart-wit item van het Franse modehuis Givenchy? Scroll naar beneden voor verkoopadressen. 

 

Gerelateerde artikelen modetrends zomer 2015:

 

Foto boven: geleend van yourlittleblackbook.me (uit blog over New Yorkse trend: de witte sneaker / januari 2015). Mocht je Your Little Black Book nog niet volgen, check it out. Fijne info over hotspots, travel en things waarvan de Amsterdamse Anne houdt. 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *