Maastricht magazine >
fashiontips

M’s Thursday: Lange benen in See by Chloé

M’s Thursday: Lange benen in See by Chloé

Het recept voor lange benen in een broek is niet zo moeilijk. Ook jij kunt voortaan op foto’s lange benen hebben. Ik zal dit eenvoudige recept verklappen. Neem voor lange benen de shoot van onderaan. Kijk mijn nou op de foto in mijn hoge taille broek van See by Chloé. Het zijn mijn benen en niet de stelten van Joy. I did not borrow your legs, Joy!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam137

Het recept voor lange benen

De hoge taille broek met wijde pijpen is weer helemaal hot. Marlene Dietrich maakte de broek wereldwijd beroemd. Nu is deze pantalon weer op alle catwalks te zien. Een ideaal item als ingrediënt voor ‘long legs’. De hoge taille verlengd het aangezicht van de benen. De wijde en lange pijpen doen er nog een schepje op. Mijn broek is zo lang, daar moeten hoge schoenen onder. 

Miriam237

Mijn klassieke look See by Chloé look

De pantalon van See by Chloé is blauw van kleur, klassieker kan niet. Aan de taille van deze pantalon zitten links en rechts gespen. Waarom? Toch wel nodig deze gespen, want een taillebroek moet wel in de taille blijven zitten. Met de gespen trek ik de broek strak en blijft deze op zijn plek. Bij elke pas die ik zet, zwieren de pijpen. Dit is een gevoel wat ik herken van vroeger. Bijna dezelfde blauwe broek heb ik toen ook gehad. Zo grappig, deze beleving.

Miriam413

Rood, wit, blauw: de Nederlandse vlag

Eigenlijk zijn we niet meer zo van de perfecte match. Toch is dat bij een klassieke look wel het geval. Heerlijk om dan de look van top tot teen door te zetten. De match van de kleuren rood, wit, blauw vind je terug in kleding, schoenen en tas. De witte blouse van Dolce & Gabbana is zo snoezig met zijn dubbel kraagje. In Milaan heb ik deze blouse gekocht. Het bovenste kraagje kun je omhoog klappen, zoals op de foto. Dit past ook weer zo goed bij deze look. De rode tas is ook van dolce & Gabbana. Een tas met eindeloos veel ritsen en is een echte topper. De schoenen van Marni gaan ook voor de Nederlandse vlag.

Miriam336

Parels als de kers op de taart

Bijna elke klassieke look heeft parels. Mijn parels schitteren. Ze zijn de kers op de taart en maken de look af. De zonnebril van Dior doorbreekt de look. Dior makes the look funny. Zo moet ook de beleving van fashion zijn, funny!

Make your own funny day!
I did it today!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van See by Chloé. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van verkoopadressen van de overige in de tekst genoemde merken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *