Maastricht magazine >
fashiontips

Musthave tuxedo sjaal voor bijna gratis

Musthave tuxedo sjaal voor bijna gratis

In de categorie die-wil-je-hebben accessoire kwam de tuxedo shawl (of is het nu toch sjaal) al eerder voorbij. Happy dat ik me wist in te houden. Dat dure lapje zijde van Gucci aan me voorbij liet gaan. Nu ben ik de eigenaar van een serie tuxedo sjaaltjes, maar dan voor bijna gratis van de Mango. Bijkomend voordeel van zo’n polyester gevalletje? Het kreukt niet.

Artikel begint onder de advertentie

Ik kocht mijn tuxedo sjaaltjes bij de Mango op Ibiza. Zie ook 3x to do zomer 2016 voor meer Ibiza blijheid. Is de Mango al te betaalbaar, is de keten in thuisland Spanje bijna gratis. Voor nog geen 30 euro maar liefst 3 favoriete zomeraccessoires in mijn bezit.

Voorlopig niet op Ibiza of in Spanje? Treur niet. Genoeg Mango’s in Nederland. dan betaal je die paar euro extra maar.

Zie hier iedere blogje over de zijden tuxedo shawl van onder andere Gucci. De blauwe top kwam al eerder voorbij in 5 dagen op rij in Beriozka. En die jeans is een oude vertrouwde van de Zara waar ik de laatste tijd in lijk te wonen. Foto’s gemaakt bij stadsmuur in Maastricht door onbekende die aanbelde met een vraag. Tja, niet de beste foto’s ooit. Maar dat maakt het dan wel weer net echt!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *