Maastricht magazine >
musthaves

Aging, 24H mooier met de tijd

Al eerder gezien op Loves to Have. De Tod’s 24H. De fijnste tas ooit. In drie maten. Om je leven in mee te slepen. Ik koos voor de aller aller aller grootste maat. Niet alleen omdat mijn teveel inch Apple er met gemak naast mijn Prada prultastje vol vergeten make-up zutjes inpast, maar vooral vanwege de kleur en het leer. Is de blauwe zeker ook geweldig en twijfelde ik nog heel even bij het zien van de uitvoering in een net iets kleinere maat in de klassieke Tod’s leersoort, mijn hart verlangde naar de 24H die met de jaren meer naar mij toegroeit.

Artikel begint onder de advertentie

Ik hou van spullen met een ziel. Kleding die de tand des tijds weerstaat. Tassen en accessoires die ik ooit mag doorgeven aan mijn dochter. Geen eendagsvliegen. Mijn Tod’s vertelde het mij meteen, bij de eerste blik. Ik word mooier met de tijd, wij worden samen oud. Je kunt me overal mee naar toenemen, ik zal je niet misstaan. Geen loze beloften van mijn 24H, want ja – mijn tas wordt inderdaad alsmaar mooier. Schoonheid komt nu eenmaal met de jaren.

Schermafbeelding 2011-05-18 om 20.23.43

Op de foto met mijn Tod’s 24H. Spiegelbril van Gucci, ondertussen almost vintage. Kousen van Wolford. Christian Louboutin’s van Kymyka. Tuniekjurk van Stella McCartney. Vest van de Zara.


Je vindt Tod’s onder andere bij Paul Warmer in Amstelveen, Amsterdam en Den Haag. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen of gebruik het zoekvenster om op plaats te zoeken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *