Maastricht magazine >
musthaves

Chantal Thomass: lingerie met giechel

Chantal Thomass: lingerie met giechel

Kant is hot. Jurkjes en shirtjes. Het mag. Om je van je allerbeste kant te laten zien ga je naar KANT Amsterdam. Dit boudoir aan de Middenweg herbergt een enorme schat aan lingerie. Niet alleen voor een mooi behaatje en een fijn slipje kun je bij KANT terecht, ook vind je er prachtige peignoirs, ragdunne kousen of een nieuwe zwemoutfit.

Artikel begint onder de advertentie

Eigenaresse Alexandra Worm opende in KANT in 2009. Ze is dol op alles wat met ondermode te maken heeft en weet er veel van. Eenmaal de drempel van haar winkel over, beland je in een bijzonder prettige atmosfeer. Welgevormde kasten op ooghoogte waarin alle modellen uithangen. Jouw maat ligt voor je klaar in de lade. Ruime paskamers met gedimd licht, prettige fauteuils en vooral goed advies van Alexandra en haar team. Of het nu little miss sunshine van dertien is die de winkel binnenhuppelt of een oma van in de tachtig; een goedzittend model in de juiste maat her resultaat.

Bij KANT vind je een ruime sortering van verschillende lingerielabels in het luxere segment, zoals onder andere La Perla, Andres Sarda en Lise Charmel. Mijn liefde gaat echter uit naar Chantal Thomass. Chantal Thomass (1947) is een Franse ontwerpster die coquette en kleurrijke lingerie maakt met een knipoognaar de twenties. Brigitte Bardot is dol op haar creaties. De setjes bezorgen mij een ondeugende giechel. Kwalitatief hoogstaande ondermode voor volwassen vrouwen die –heel soms- weer een beetje meisjesachtig willen zijn. Kortom Chantal Thomass is een echte Loves to Have!

chantal_thomass_demasque_moi_kant_amsterdam_bh1 Pleasure_State_BH Aubade_BH
    chantal_thomass_demasque_moi_kant_amsterdam_short Pleasure_State_bottom     Aubade_string

Links demasque moi van Chantal Thomass , in het midden kanten setje Bloom van Pleasure State en rechts fleur d’afrique van Aubade.

Foto boven: beeld uit de SS2013 collectie van Chantal Thomass.

Alle setjes zijn verkrijgbaar bij KANT.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *