Maastricht magazine >
musthaves

Down to earth met designer espadrilles

Down to earth met designer espadrilles

Espadrilles komen eigenlijk elke zomer opnieuw terug. De laatste jaren vooral in de vorm van wedges, zoals van Castañer en Mulberry. Anno 2013 zijn de schoenen er weer zoals ze oorspronkelijk bedoeld zijn: de traditionele, lage variant. Misschien dat de populariteit van de loafers de weg heeft vrijgebaand voor deze flats? Er zijn in ieder geval genoeg designers die de schoen met zool van touw onder handen namen.

Artikel begint onder de advertentie

Het leuke is dat de meesten ook echt hun signature laten zien in de ontwerpen. Marc Jacobs koos voor streepjes, Missoni voor de bekende zigzag print en Valentino voor een kant-look. Stella McCartney gooit het juist over een andere boeg en gebruikt neon kleuren en dierenprints.

Jimmy Choo strooide met glitter om de down-to-earth schoentjes wat meer glamour te geven. Door sommige ontwerpen het bovendeel van een ballerina te geven creerde hij eigenlijk weer een nieuwe categorie. De baladrille… of toch de espallerina?

Missoni_espadrilles MarcJacobs_espadrilles Valentino_espadrilles
StellaMcCartney_espadrilles       JimmyChoo_Gaya JimmyChoo_Pow

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Missoni, Marc Jacobs, Valentino, Stella McCartney, Jimmy Choo Gaya en Jimmy Choo Pow.

Foto boven: Stella McCartney.

Scroll naar beneden voor verkooppunten van Jimmy Choo. Shopadresjes voor de andere merken vind je via de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *