Maastricht magazine >
musthaves

Grijze sweater musthave voor de winter

Grijze sweater musthave voor de winter

Kenzo maakte officieel de weg vrij voor de sweater. Niets was winter 2012 immers gewilder dan de tijgersweaters van het merk. Komend winterseizoen gaat het label op een zachtere tour met een trui vol wolken. Givenchy kiest voor opvallend en speelt met prints van honden, bambi en pieta’s. 3.1 Phillip Lim weet de sweater een understated chic gevoel mee te geven. Grijs met een print in quilt techniek.

Artikel begint onder de advertentie

Maar daar stopt het niet. Het lijkt wel alsof iedere zichzelf respecterende designer minstens één sweatshirt in zijn collectie heeft opgenomen. En vooral heel veel grijs, voor dat echte joggingstof gevoel. De truien zijn echter allerminst sportief maar vooral heel fashionable. Voorzien van subtiele details als ritsen en plooien, maar ook met print of bewerkt met kraaltjes. Kortom, die grijze sweater mag winter 2013 niet in je garderobe ontbreken.

Sweater_JBrand Sweater_AlexanderWang  Sweater_PhillipLim

Van links naar rechts: met ritsdetail op schouders van Jbrand, gedrapeerd van Alexander Wang en met elleboogstukken en gedraaide rand van 3.1 Phillip Lim.

Sweater_McQ  Sweater_Karl  Sweater_MatthewWilliamson

Van links naar rechts: trui met American football print van McQ by Alexander McQueen, sweater met grijze letters van Karl en boho luxe exemplaar van Matthew Williamson.

Foto boven: oversized sweatshirt met bloemenprint van Acne.

Scroll naar beneden voor verkooppunten van Jbrand. Winkels die 3.1 Phillip Lim, Acne, Alexander Wang en Karl verkopen vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven. Het sweatshirt van McQ bestel je online via Farfetch.com en de trui van Matthew Williamson is te koop bij Net à Porter.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *