Maastricht magazine >
musthaves

Havaianas regenlaars: herfstbuien trotseren

Havaianas regenlaars: herfstbuien trotseren
Artikel begint onder de advertentie

Er komt mogelijk een hittegolf aan. Laat maar komen! Ik weet echter ook wat er daarna komt. En hoewel de herfst mijn lievelingsseizoen is, kijk ik er nog niet naar uit. Mijn lichaam is momenteel in volle adoratie van de zomerzon. Absorbeert iedere straal. Toch gaan mijn Havaianas weldra de slipperbak in om plaats te maken voor andersoortig rubber. De herfst is het seizoen van de enkelhoge regenlaars.

Zweetvoeten in laarsjes van SuperTrash

Het kan je niet ontgaan zijn. De puberteit leek afgelopen jaar te wonen in de zwarte enkellaarsjes van SuperTrash met het logo in goud. Op zich niet mijn ding, maar dat is niet de boodschap. Wat mij vooral bezighield (en dat dan iedere keer dat ik iemand op die enkellaarzen zag lopen – wat dan weer best vaak was), was het geurgehalte. De enkellaarsjes die ik bedoel zijn namelijk van plastic. En terwijl ik dit schrijf, hou ik mijn neus al dicht. Zo’n laars dag in dag uit kan toch niet lekker ruiken?!

havaianas-regenlaars

Rubber enkellaarsjes van Havaianas

De laarsjes van SuperTrash scoren volgens mij niet vanwege hun waterwerende kwaliteit. Denk dat het vooral het model en de Dior-achtige uitstraling van het logo is die het ‘m doen. Anders is het met de enkelhoge Havaianas regenlaars. Deze lacht me toe. Niet om mee te paraderen à la de meisjes op de SuperTrash regenlaarsjes. Wel om mijn honden mee uit te laten. En dan zonder veel gedoe. Gewoon die zwarte. Want als die najaarsbuien dan toch niet tegen te houden zijn, dan maar met een rubbertje van Havaianas aan mijn voeten. Al is het maar omdat de enkelhoge regenlaarsjes me steeds zullen herinneren aan die heerlijke zomerse dagen op mijn slippers.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Havaianas. Merkinformatie SuperTrash vind je hier.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *