Maastricht magazine >
musthaves

Dit is het moment om je kast op te ruimen. Hogan’s het resultaat!

Dit is het moment om je kast op te ruimen. Hogan’s het resultaat!
Artikel begint onder de advertentie

Na kerst heb ik het wel gehad met de high heels en de kerst outfits. Ik hunker naar comfortabele kleding. Kleding waarin je kunt wonen. Meestal trek ik dan een trui uit de kast met makkelijke schoenen. En vandaag zijn dat mijn nieuwe Hogan sneakers. Ze zijn nu de gangmakers in mijn look. Easy en op en top trendy!

hogan ss 2017

Schoonschip, ruim je kast op

Mijn kledingkasten puilen uit. Dit fenomeen constateer ik niet alleen bij, maar op meerdere plekken. Mijn moeder, dochter, zussen en vriendinnen hebben allemaal hetzelfde probleem. De kasten zijn te klein of teveel kleding in de kast. Daarom is het beter om nu halt te roepen bij aankoop van nieuwe kleding. Laat de uitverkoop voor wat het is en ruim je kast op. Maak plaats voor de nieuwe spring/summer 2017 collectie. Januari en februari zijn de beste maanden hiervoor. Volg in deze maanden de nieuwe mode op internet, shops of in magazines. Maak een selectie en je bent in de lente meer bewust van je nieuwe aankopen. Eind december krijg ik meestal al de opruimkriebels. Oké, dan begin ik toch alvast met opruimen. Er komt ruimte en orde in mijn garderobe. Haaa, ik zie mijn nieuwe Hogan sneakers. Jullie mogen vandaag mijn outfit opfleuren.

hogan's ss 2017

Schoenen en accessoires zijn de makkelijkste gangmakers

Zodra er orde is in mijn garderobe, zie je ook mijn schoenen en accessoires weer. Mij valt op dat de verhouding tussen kleding en schoenen/accessoires erg groot is. Schoenen en accessoires zijn de makkelijkste gangmakers. Dan moet ik toch meer gangmakers hebben? De gangmakers zijn juist de makkelijkste items om je look op te peppen. Ik stop met kleding kopen en verdiep me in deze gangmakers. Ik heb nu toch alweer wat ruimte in de kast. De gangmakers kunnen je look veranderen van klassiek naar trendy of van stoer naar chic! Zo kan een klassiek suit veranderen in een trendy outfit door het dragen van veterboots. Sjaaltjes, riemen, tassen, hoeden, juwelen etc kunnen je look verrassend veranderen. Kijk naar mijn nieuwe sneakers, mijn look is nu op en top trendy. Die sneakers zijn mijn nieuwe gangmakers, lekker makkelijk.

miriam hogan's

De Hogan sneakers maken mijn dag

Met mijn nieuwe Hogan sneakers naar de tandarts. Tijdens de kerstdagen krijg ik tandpijn en vandaag ga ik naar de tandarts. Mijn zus is tandarts en inmiddels haar zonen ook. Dus ga ik moet een lach en een traan naar de tandarts. Mijn outfit heb ik al gekozen in mijn gedachte. Een makkelijke trui gaat over mijn kerstjurk. Beiden zijn van by Malene Birger en passen perfect bij elkaar. Maar nu geen highheels onder mijn jurk, zoals met de kerst. Nee, vandaag maken mijn Hogan sneakers mijn dag. In deze look is het nog een feestje om naar de tandarts te gaan. Eenmaal in de tandarts praktijk van mijn familie lig ik alweer in een leren stoel. Vandaag niet voor die NUFace treatment bij Kliniek aan de Maas in Maastricht, maar voor een pijnbehandeling bij de tandarts. Ondertussen hangen mijn sneakers hoog in de lucht en zijn ze het middelpunt van de ruimte geworden. De behandeling loopt gelukkig met een sisser af. Mijn zus begroet me ook nog even. Ze ziet mijn sneakers die hoog in de lucht hangen en vraagt: ‘Kerstkadootje?’ Ja, die sneakers zijn niet te missen. Happy happy, spring ik uit de tandartsstoel. Ik neem afscheid en loop naar buiten. Zoals jullie weten staat Hogan voor comfort en is voor iedereen geschikt. Ze zitten als sloffen aan de voeten. Ze zijn ook voorzien van losse zolen, makkelijk voor mijn steunzolen. Ik ben super blij met mijn nieuwe Hogan sneakers uit de SS 2017 collectie. Door de dikke zolen onder mijn sneakers loop ik in de wolken en maken zij zo mijn dag!

Happy happy sneaker day,
Happy happy Hogan day!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Hogan.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *