Maastricht magazine >
musthaves

Laarzen van Alexander Wang

Laarzen van Alexander Wang

Alexander Wang blijft één van mijn favoriete ontwerpers. Eer ik Missoni om het sublieme breiwerk, Escada om de prachtige stoffen en Pucci om de geweldige prints, Alexander Wang begrijpt het concept tailoring als geen ander. Hoe hij stoffen drapeert getuigt van een groot kunnen. Blij dan ook met de komst van T by Alexander Wang. De nieuwe lijn die meteen favoriet is onder urban fashionistas.

Artikel begint onder de advertentie

T by Alexander Wang

Mijn jurk uit de zomercollectie van T by Alexander Wang draag ik ondertussen regelmatig en met succes. Het ding zit te lekker. Het is bijna een leuke bijkomstigheid dat ik er ook complimenten mee vang. Een jurk om in te wonen. En nu heb ik dan ook eindelijk zijn laarzen ontdekt! Over-the-knee, om iedere dag te dragen en nooit meer uit te doen.

Hoewel ik over het algemeen geen fan ben van ritsen achter bij de hiel, versterken ze het ontwerp van de over-the-knee laars van Alexander Wang. De laars is stoer, bijna ruig, maar toch gekleed. Te dragen met jurk, legging, jegging en jeans. Een laars voor een avondje uit én naar je werk.

Loves to Have kwam al met vele over-the-knee laarzen, maar de laars van Alexander Wang overtreft in een keer alle eerdere modellen. Vanwege het karakter dat ook de kleding van de ontwerper kenmerkt. Draagbaar, subliem, comfortabel en urban chique.

Deze laars, verkrijgbaar bij Azzurro Due op de PC in Amsterdam, wil je hebben! Past de laars van Alexander Wang niet binnen jouw budget, dan kun je ter plekke nog altijd kiezen voor een laars van Acne. Circa de helft van de Alexander Wang laars en zeker ook een complimentenvanger.

Acne Pistol Leather BootAlexander Wang

Pistol Leather Boots van Acne en de favoriete Alexander Wang laars

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *