Maastricht magazine >
musthaves

Lente met Samsøe & Samsøe en Modström

Lente met Samsøe & Samsøe en Modström

Laatst dacht ik nog dat eindelijk de lente was aangebroken, meteen daarna maakte de winter mij goed duidelijk dat ik echt nog even geduld moet hebben met een portie sneeuw. Toch heb ik alvast schoon schip gemaakt in mijn kledingkast om ruimte te creëren voor wat nieuwe items, zodat ik bij de eerste zonnestralen zónder sneeuw lenteproof naar buiten kan. De lente vind ik echter een lastig seizoen qua kleding. Wil ik naar buiten, dan kan dat zonder jas en met korte mouwen terwijl ik op kantoor zit te koukleumen als ik niet minimaal twee lagen over elkaar heen draag. In de afgelopen twee weken kocht ik daarom een aantal nieuwe items die ik makkelijk met elkaar kan combineren van Samsøe & Samsøe, Selected Femme en Modström. Ja, ik heb een voorliefde voor Scandinavische labels!

Artikel begint onder de advertentie

StijlMaastricht

 

Met de klok mee: blauw jasje van Selected Femme, blouse Samsøe & Samsøe, jeans en gestreepte knit van Selected Femme, blouse en broek met print van Modström.

Waar gekocht? Bij Stijl Maastricht, waar ik tegenwoordig vrijwel iedere maand kom om mijn garderobe te updaten. Je vindt er een selectie van items van bovengenoemde labels en onder andere ook Sessùn en Dante6. Normaal gesproken heb ik een hekel aan de vraag ‘kan ik u ergens mee helpen’, maar de meiden die hier in de winkel staan weten echt meteen de goede items aan te reiken. Aan een half woord genoeg. Of je nu ‘een broek’ zoekt, of ‘een outfit voor een groot feest’. Meestal eindig ik dan ook met twee keer meer items in de paskamer dan oorspronkelijk uitgezocht. Eerlijk is eerlijk: soms trek ik niet eens alles aan uit zelfbescherming.

Stijl Maastricht heeft een tweede winkel aan de andere kant van de Maas, Stijl Wyck. Daar vind je onder andere de labels By Malene Birger, Bruuns Bazaar en Tiger of Sweden.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *