Maastricht magazine >
musthaves

On a Mission with Sorel

Op mijn Sorel’s naar kantoor. Prada’s in de auto voor kerstborrel later vandaag. En blij met met mijn leren jasje van Mission Blue. Van plan om eigenlijk eens even niets te kopen, viel mijn oog bij Bags & the City op de leren items van Muubaa. Het werd mijn nieuwste favoriet: een jasje van Mission Blue.

Artikel begint onder de advertentie

Mijn laatste leren jasje kocht ik dit voorjaar in New York. Een pracht exemplaar van Just Cavalli. Heel anders dan mijn nieuwste aanwinst, misschien niet te vergelijken. Toch doen de leren items van Muubaa en Mission Blue niet onder voor mijn Cavalli schoonheid, maar zijn wel veel gezelliger van prijs. Eigenlijk weet ik nu al dat mijn aanschaf bij Bags & the City te Rotterdam vanaf nu favoriet is. Het model zowel gekleed als stoer te dragen. Een goede snit en die kleur vind ik geweldig. Een jasje voor all seasons, 24/7 all mine.

Mission Blue en Sorel

En die Sorel’s? Die zijn momenteel wel heel handig. Mijn winter boot bij uitstek. Kocht ze volgens mij alweer bijna vijf jaar geleden voor een trip naar Lapland. Bij -35 graden nog geen koude teen. Minder is het dat de rest van de bagage Kiruna niet haalde. En zo liepen we heerlijk fashionable te zijn in een winterpak van het Icehotel.

Icehotel Vodkabar Sorel

Hoe fashionable wil je het hebben? Vodkaatje in de Icebar en Sorel’s trotseren de kou!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *