Maastricht magazine >
musthaves

Sale bij Stijl: groen Amator broekpak

Te blij met mijn Amator stine green broekpak. Lang leve mijn lievelings kleur en lang leve de uitverkoop bij Stijl Wyck. Ik heb mijn uitverkoop item AW 2014/2015 in the pocket met teveel procenten korting, jihaa! Een te fijne broek, gilet en jasje van het Noorse label Amator.

Artikel begint onder de advertentie

Ik had het pak van Amator al eerder bij Stijl in de Wycker Brugstraat zien hangen. Mijn geduld is beloond. Want hoe leuk is het om precies dat wat je wilt in de uitverkoop te kopen?!

Amator stijl uitverkoop

Amator groen broekpak

Treur niet. Want hoewel mijn groene Amator broekpak nu al mijn uitverkoop favoriet 2014 is, vind je zowel bij Stijl Wyck als Stijl Maastricht nog heel veel andere fijne items die met een overdosis aan korting weggaan.

Amator Stine green broek

Wil jij ook zo’n fijn item van het in 2011 geboren Noorse merk Amator? Of heb je een ander Scandinavisch label op het oog? Een beetje haast is geen overbodige luxe! Want zowel Stijl Wyck als Stijl Maastricht zijn geliefd, vanwege de te fijne merken en de te fijne uitverkoop.

Ondertussen kijk ik er naar uit om mijn Amator broek met jasje te combineren met een cashmere trui en gymschoenen. Ook zin om een paar hakken tegen mijn broek met gilet aan te gooien. Zeker zo fijn om gilet en jasje te matchen met een jeans. Ben nu eenmaal dol op ontwerpen die zich veelzijdig laten combineren. Items zoals mijn Amator trio. Een trio dat zich moeiteloos aanpast aan mijn humeur.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *