Maastricht magazine >
musthaves

Ready for take off met Hosbjerg

Ready for take off met Hosbjerg
Artikel begint onder de advertentie

Ik ga niet meer zo vaak op de foto op LovestoHAVE. Ben een soort van klaar met ‘kijk mij eens leuk zijn’ en het hebben-hebben-hebben. Maar zo nu en dan is er een item waar ik 101 complimenten mee vang. Dat brengt me terug waar LovestoHAVE ooit mee begon. Ontdekkingen delen die ik ook mijn vriendinnen gun. Het thuispak van Hosbjerg is er zo eentje. Al is het maar omdat dit semi trainingspak gemaakt is van het zachtste cashmere. Maar ook omdat ik nog geen stap buiten de deur kan zetten in mijn cashmere trainingsduo of mijn vriendinnen mij vragen welk merk het is en waar ik het heb gekocht. Dit is zo’n pak dat kennelijk iedereen wil hebben. En dus is dit pak het delen waard!

Ready for take off in thuispak

Het is zeker meer dan 10 jaar geleden dat ik woonde in mijn Juicy Couture. Een hoedie met broek in fluweel. Ideaal om mee te vliegen. Perfect om op een frisse Ibiza ochtend aan te schieten op weg naar de bakker. Gemaakt om je thuis mee op de bank te nestelen. Toen het ding door de grote aftrek echt te ordinair voor woorden werd, heb ik het verruild voor een Onepiece. Niet langer liep ik samen met mijn dochter vliegvelden af in Juicy Couture (wat stond het haar super cute), maar samen in OnePiece richting Bangkok. De onesie was destijds nog een onbekend fenomeen. Het zorgde voor het nodige bekijks op Schiphol. Maar wat waren wij klaar voor take off en wat sliep het ding heerlijk.

Nestelen in Hosbjerg thuispak

Nu heb ik een nieuwe ontdekking. Iets minder kinderachtig dan de OnePiece. daardoor zeker draagbaarder. Vanwege de heerlijke cashmere een luxe uitstraling en ook nog aaibaar zacht. Mijn pak is beige. Maar weldra koop ik ook het grijze exemplaar. Omdat ik totaal verslaafd ben. En dat lijken mijn vriendinnen ook. Een pak dat heerlijk is voor op de bank, maar zeker zo geschikt voor de volgende trip naar Ibiza. In het vliegtuig met trui en broek. Aangekomen op het eiland de trui uit en een slipper aan. ’s Ochtends in het pak naar de bakker. Sterker nog, benieuwd of je mij nog in bikini ziet. En tot de volgende trip Ibiza? Thuis op de bank in Hosbjerg of even een brood halen in mijn chillpak.

Foto Hosbjerg cashmere thuispak geleend van Beriozka
Foto Hosbjerg cashmere thuispak geleend van Beriozka

Ik kocht mijn Hosbjerg bij Beriozka in Maastricht. De winkel heeft ook vestigingen elders in het land. Scroll naar beneden voor alle vestigingen van Beriozka. Natuurlijk kun je ook de website van Hosbjerg zelf bezoeken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *