Maastricht magazine >
musthaves

De tuinbroek! Go of echt niet?

De tuinbroek! Go of echt niet?
Artikel begint onder de advertentie

De catsuit, de onesie, de overall, de jumpsuit en ja, nu toch ook echt de tuinbroek. Zat er al een tijdje aan te komen. Niet langer voorbehouden aan de fashionweeks en mijn nichtje van 10 jaar oud. De tuinbroek heeft anno 2016 een plek in het straatbeeld weten te veroveren. In Amsterdam kun je geen hoek om of je komt wel een fashionchick met tuinbroek tegen. Veelal met één schouderband bungelend naar beneden. En niet alleen jonkies hullen zich in dit modestuk. Ook 30-plussers kom ik tegen in de tuinbroek. De trend lijkt zich niet tot Amsterdam te beperken. Ook in Maastricht heb ik de eerste ondertussen gespot.

Tuinbroek go or no go?

Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat ik meermaals een tuinbroek heb geprobeerd. Het item heeft wat mij betreft wel iets. Maar zo blij als ik word in een jumpsuit (van bijvoorbeeld mijn jumpsuit van Acne Studios, Astrid Elisee of Dutchess), zo weinig vrolijk in de paskamer met een tuinbroek aan. Mijn ding is het niet. Toch vind ik het geweldig staan bij anderen.

In alle soorten en maten

Zo’n tuinbroek shop je al voor bijna gratis bij Zalando. Zoals de zwarte Jennyfer boven op de foto. Maar je kunt natuurlijk ook voor een meer design exemplaar gaan. Zoals de tuinbroek die Tania van Neuvième in Maastricht boven op de foto draagt. En een jeans exemplaar is zeker zo blij. Op de foto een denim tuinbroek van Asos. Korte of lange pijpen? Jij bepaalt! Dat is als je het een go vindt.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *