Maastricht magazine >
musthaves

Vriendschapsband met je hond

Vriendschapsband met je hond

+1: de FriendshipCollar. En dat terwijl ik eigenlijk niet van huisdieren getut ben. Onze teckels zijn te gek (lees: de leukste), maar het zijn wel honden. Als ik ze roep om bij mama te komen, is dat ook enkel hekelend bedoeld. Maar nu wil ik dus toch opeens een vriendschapsbandje met mijn trouwe vriendjes delen.

Artikel begint onder de advertentie

 

Teckel doos karton

Kartonnen opbergteckel van Chuco. Tevens andere eco-friendly rassen verkrijgbaar.

Op de één of andere manier zit ik met vriendinnen in een teckelvibe. Het begon volgens mij met een filmpje van een teckel die een leeuw likt. Teckels zijn nu eenmaal de dapperste! Sindsdien delen we teckelattributen en -accessoires. Zoals eco-knuffels, kartonnen opberghonden en teckelsieraden. Net op het moment dat ik denk dat de vibe is overgewaaid, tipt een andere vriendin mij over de FriendshipCollar. En ja, die wil ik niet alleen hebben, maar ga ik dus ook weer delen met het teckelvriendinnen clubje. We zijn er maar druk mee.

 

 

teckel knuffel

100% handgemaakte knuffel teckel van Oscar & Babette

De FriendshipCollar komt met een verhaal. De bandjes zijn ontworpen met verschillende karakters en eigenschappen in gedachten. En dat is in het geval van teckels geen overbodige luxe. Want die hebben nogal wat persoonlijkheid. Voor onze bandieten kies ik de halsbanden ‘mischief maker’ en ‘all bark – no bite’, of misschien toch maar de ‘pampered pooch’.

 

Schermafbeelding 2015-01-10 om 09.12.27

The Presedential Dog FriendshipCollar

De FriendshipCollar halsbanden zijn verpakt per 2. Eentje voor jouw huisdier en eentje voor jou. Bezoek de website van FriendshipCollar voor de volledige collectie halsbanden.

 

Schermafbeelding 2015-01-10 om 09.19.21

Onze teckels als pup in eerder blog over Modström broekjes

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *