Maastricht magazine >
musthaves

Women suit met een twist: Amator

Women suit met een twist: Amator
Artikel begint onder de advertentie

Driedelig grijs met een stropdas. Tijden veranderen. Toch zijn er van die momenten waarop je formeel voor de dag wilt komen. Maar dan wel als jezelf. Amator is een redder in nood. Geweldige women suits voor betaalbare prijzen. Nog leuker als je zo’n suit van Amator met 50% korting in de uitverkoop scoort. Dan is zo’n pak bijna gratis.

Als je niet weet wat aan te trekken

Grijp ik steevast terug op een jurkje van LaDress of mijn driedelige damespak van Amator. Afhankelijk van mijn humeur en het weer maak ik een ensemble van mijn driedelige eyecatcher. Wat mijn pak van Amator en mijn jurkjes van LaDress gemeen hebben, is de kwaliteit. Beiden onverslijtbaar. Maast het feit dat ze reddende engelen zijn, ook nog een normaal prijskaartje.

Een goed pak voor vrouwen

Voor mij voldoet een goed pak aan een paar eisen. In de eerste plaats de snit. Ten tweede dient het niet te kreuken. Daarnaast wil ik mijn women suit makkelijk kunnen combineren, met flatjes, met sneakers of een hak. Ik wil dat het pak verbluft tijdens een zakelijke meeting, maar ook blij is op een terras en liefst ook toch mee die bar in kan voor dat een-na-laatste drankje. En niet onbelangrijk: mijn pak dient spice te hebben; mag geen muurbloempje zijn. En dat is precies waarom ik Amator vet vind. Helemaal nu de collectie zowel in de winkel in de Runstraat in Amsterdam als online 50% korting biedt.

Mijn groene women suit van Amator is alweer van enkele seizoenen terug, maar nog steeds een item om te dragen als ik het even niet weet. Klik hier voor informatie over de winkel van Amator Amsterdam of check merkinformatie.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *