Maastricht magazine >

LaDress

Artikel begint onder de advertentie

Geschiedenis

LaDress is het label van Simone van Trojen. De Nederlandse, veelzijdige zakenvrouw zocht haar leven lang al naar die ene jurk. Die jurk die bij al haar rollen past. Een zoektocht die haar er uiteindelijk toe bracht om haar eigen droomjurk te creëren: LaDress. Dat ene perfecte jurkje voor iedere gelegenheid is waar het label voor staat. Een van de belangrijkste kenmerken is de prachtige en unieke pasvorm van de jurkjes. Er is veel aandacht voor design, maar ook voor details en afwerking. LaDress biedt voor iedere vrouw, van iedere leeftijd een prachtige jurk.

Ontwerper

Met LaDress geeft Simone van Trojen het antwoord op die ene vraag die vrouwen zichzelf overal ter wereld, elke dag opnieuw stellen: wat trek ik aan vandaag?

Collectie

Oorspronkelijk enkel basic jurkjes, tegenwoordig veel meer zoals rokken, blouses en een kindercollectie. Elegantie wordt gecombineerd met comfort. De jurkjes worden gemaakt van zeer mooie stoffen, variërend van zijde, wol en polyester tot materialen zoals jersey, katoen en kant. De collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe ontwerpen. LaDress begon ooit met enkel een webshop. tegenwoordig shop je de jurkjes online, bij de Bijenkorf of tijdens één van de vele events in Nederland. Er zijn tevens momenten dat het mogelijk is om op kantoor van LaDress dat ene jurkje te kopen.

De volgende winkels voeren LaDress ()

2