Maastricht magazine >
musthaves

Winterklaar en stylish met faux-fur Zara stola

Winterklaar en stylish met faux-fur Zara stola
Artikel begint onder de advertentie

Eindelijk is het zover. De winter komt er aan. Cold weather fashion doet haar intrede. Je kunt gaan overwinteren met de grootste sjaal die er bestaat of je investeert in een stola. Deze winter layer ik met mijn nieuwe, faux-fur Zara stola. Laat de kou maar komen, een gedeelte van mijn ‘body’ zal het zeker warm hebben deze winter.

faux-fur stola Zara

De stola van the Statue of Liberty in New York city

De stola van The Statue of Liberty kennen we allemaal. Maar uiteindelijk komt de stola uit de tijd van de Romeinen. De stola uit de Romeinse tijd werd gedragen door vrouwen en mannen. Ze waren meestal van stof en de kleuren varieerden. Ze werden gedecoreerd met banden en patches. Hoe rijker men was, hoe meer versiersel op je stola. Vooral bij welgestelde vrouwen waren de stola’s vaak flink versierd. Nu dragen we de stola anders en maken er een eigen fashion feestje van. De stola is er nu voor iedereen.

stola Zara

De faux-fur Zara stola is hot

Tegenwoordig heeft iedere streetstyle star een stola. Ze nemen de stola’s uit de kast zodra de temperatuur zakt. Ze dragen de stola’s over hun kleding of jassen. De sjaals doen het ook nog goed deze winter, maar ze worden wel steeds groter. Zo groot zelfs dat wanneer je ze drapeert, je naar lucht moet snakken. Ik ga voor de stola en haar mogelijkheden. De stola van nu kun je op verschillende manieren dragen. Een stola geeft altijd een luxe uitstraling , maar wil je minder luxe uitstraling dan kan dat ook. Gooi je stola eens over een jeans jacket en hoe cool is dat?! Je stola over een lang vest is ook helemaal top. Knoop je stola als een sjaal op een leren jacket en ready is your streetstyle look. Draag je stola cross-over zoals een mini-tas. Doe mee aan de streetstyle look deze winter en investeer in een stola!

stola trend

4x anders met mijn Zara bontje

Wie volgt Zara op internet? Ik dus! Ik scrol door de Zara site en mijn oog valt op deze faux-fur stola. Mijn gedachte is: ‘Als je zo mooi bent als op de foto, dan ben jij van mij!’ Binnen een week heb ik mijn stola in huis. Een stola om van te smullen. Ook al heeft deze stola meerdere kleuren, gaat het stylen toch makkelijk. Sportief, stoer, chic, klassiek of trendy, kom maar op! Mijn stola kan bijna alles aan. Ik knoop mijn stola als een sjaal en het voelt sportief. Met het ene uiteinde van de stola voor en het andere achter voel ik me een ‘madame’. Ik maak er een trendy feestje van als ik de stola aan één kant off-schoulder draag. Als ik de stola aan beide kanten los draag is mijn look losjes. Zo heb ik snel 4 variaties met één stola. 4x anders, 4x happy!

stola nepbont Zara

Winterklaar en happy

Vandaag gaan mijn haren vast voor mijn stola look. Het model van de Zara draagt ook de haren vast en zij ziet er geweldig uit. Dan ga ik niet moeilijk doen en kopieer gewoon de look. De scheiding alleen niet in het midden, maar opzij. Ik kies voor mijn J Brand broek en mijn Patrizia Pepe top. De korte laarzen van Bullboxer eronder en zo is het kleurenpallet perfect. De zwarte zonnebril van Porsche Design maakt de look fashionable. Ik ben trots op mijn kleding keuze, want elke stole-way past perfect bij mijn look. Met mijn lange handschoenen heb ik ook nog eens zo’n sophisticated gevoel. Wat een stola toch allemaal met en voor je doet. Met een handomdraai verander ik mijn look van stoer naar losjes, van sophisticated naar fashionable. Totally happy in my stole look!!

4x anders,
4x happy!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *