Maastricht magazine >
musthaves

Perfecte zwarte klokrok voor bijna gratis

Perfecte zwarte klokrok voor bijna gratis
Artikel begint onder de advertentie

Sinds paar maanden ben ik onlosmakelijk verbonden met mijn zwarte rokje. Waarom? Mijn klokrokje danst met mij, geeft me een zelfverzekerde uitstraling als ik een strategiesessie faciliteer. Al een net zo’n groot succes als ik heerlijk voor de vrijdagmiddag borrel thuis bij een vriendin zit. Die wil jij dus ook gelijk, want gekleed voor alle gelegenheden.

Grote glimlach klokrok

Donderdag stapt de directiesecretaresse op me af en vertelt dat ze met roken is gestopt en nu een ‘shop pot’ heeft. Ze kijkt me twijfelend aan en geeft aan dat het nog wel even duurt eer ze mijn rokje kan kopen… Nee, niet dus! Want het rokje is van de H&M en dus betaalbaar.  De secretaresse rent gelijk met grote glimlach naar haar computer en surft online naar de webshop.

Geen fan van de H&M

Ik ben geen H&M fan: die overvolle rekken, lange wachtrijen, ongeïnteresseerd personeel en zo kan ik nog even doorgaan. Vorig jaar nog een blunder begaan toen ik na jaren weer eens naar de H&M ging voor de H&M x Balmain collectie. Mijn doel? Het scoren van een leren broek. De drukte rondom de vestiging in de Kalverstraat benauwde me. Echter zag ik bij binnenkomst een verkoper de leren broek over een rek gooien. Ik pakte de broek. Dubbelgeluk, het bleek mijn maat.. Nee, niet gepast want pff die lange wachtrijen. De dag erna feestje en blij trok ik mijn broek aan…wat zat ie ruim… Bleek mannenmodel te zijn, nu maakt dat me niets uit maar in dit geval verzoop ik in die broek. Even klaar weer met de H&M toen het terugbrengen van die broek niet soepel verliep… Dat klaar met de H&M was tot drie maanden geleden. Een vriendinnenweekend Amsterdam ingepland. En die vriendin had dus die zwarte klokrok. Dus halsoverkop naar de H&M. Nee, weer werd ik niet blij van die drukte in de winkel, maar toen ik ’s avonds bij de föhnbar zat met de rok in de match met Patrizia Pepe top en Hermès sjaal (mijn favo oranje!) eromheen gedrapeerd was ik toch ready to party!

Die zwarte klokrok wil jij ook

Nu paar maanden later draag ik dé klokrok met mijn nieuwe laarzen eronder. De complimenten blijven binnenstromen, dus snel online bestellen! Voordeel van online? In dit geval dat je de H&M niet in hoeft… heb jij geen vrees? Klik dan hier voor H&M verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *