Maastricht magazine >
fashion

Naar de maan met Patrizia Pepe

Naar de maan met Patrizia Pepe

Het thema van de wintercollectie 2012 / 2013 van Patrizia Pepe is ‘breakfast on the moon’, wat het gebruik van metallic, glitter en glanzende stoffen verklaart. Tel hier het gebruik van kant bij op en er ontstaat een collectie die vrouwelijk en glamorous is. Maar wel in balans, en dus eerder minimalistisch dan overdadig. Zachte jurken van wol en nauwsluitende broeken die hebberig maken. Mooi is ook het contrast tussen de materialen. Satijn gaat samen met neopreen, knitwear krijgt een andere textuur door de toevoeging van latex. Verfijnd, sophisticated en toch ook wel een beetje stoer. Nu hopen dat het geen al te koude winter wordt, want tijdens de show kwamen behoorlijk wat blote armen en benen voorbij.

Artikel begint onder de advertentie

 

PatriziaPepe_AW2012_shorts1 PatriziaPepe_AW2012_knitwear_jurk PatriziaPepe_aw2012

Nieuw in de collectie zijn ook de monogram tassen à la Louis Vuitton in glimmende leersoorten. Het zijn echter geen letters die de tassen sieren, maar de kenmerkende vlinders en vliegjes van Patrizia Pepe. Andere accessoires zijn de hoeden, gedragen door elk model, gevlochten tassen en zilveren handschoenen waar Karl Lagerfeld mee in zijn nopjes zou zijn.

PatriziaPepe_AW2012_tas_monogram PatriziaPepe+AW2012 PatriziaPepe_AW2012_gloves

Patrizia Pepe koop je onder andere bij Aim in Maastricht en Bloom Fashion in Laren. Scroll naar beneden voor meer winkels die het merk verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *