Maastricht magazine >
fashionfashion-news

New: Deblon Sports op Willemsparkweg

New: Deblon Sports op Willemsparkweg

Athleisure is hip en hot. Deblon Sports de trend. Het Braziliaanse merk met Nederlandse roots maakt sportkleding die bijna te mooi is om in te zweten. Ik kende het merk niet. Ging op onderzoek uit omdat heel Amsterdam Zuid erover praat. Kwam dus goed uit dat we dit weekend een eetafspraak hadden op de Willemsparkweg. Het gaf mij de kans om de nieuwe winkel van Deblon Sports te bewonderen. En nu kan ik er dus over meepraten! Pfiew…

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2016-02-14 om 16.55.41

Deblon Sports moedigt zelfs de niet-sporter aan tot een rondje rennen

Je kent het wel. Van die mensen met het mooiste skipak, maar die geen flauw idee hebben hoe hun ski’s te dragen en niet weten hoe het skiliftje in te stappen. Of jezelf innig beloven dat je vanaf nu echt gaat sporten. De fijnste broek en tofste schoenen ooit koopt, om deze maanden later ongebruikt in je kast aan te treffen. Je ongemakkelijk herinneren aan dat goede voornemen en de rondjes die je dus niet hebt gerend. En dat terwijl je er zo zeker van was dat die vette broek je zou aansporen tot beweging. Deblon Sports is zo’n merk dat dit ook kan bewerkstelligen. Van die kleding die zelfs de grootste niet-sporter instant zin geeft om te bewegen.

Wat maakt Deblon Sports zo tof?

De Nederlandse Céline Brinkgreve is de oprichtster van Deblon Sports. Vijf jaar woonde en werkte zij als fotomodel in Rio de Janeiro en was ze het gezicht van toonaangevende mode- en sportmerken. De lifestyle in Rio de Janeiro inspireerde haar. Ze noemt het een stad waar de vrouw zich mooi en trots voelt, ook tijdens het sporten. De sportkleding van Deblon Sports sluit hierbij aan. De kleding is kwalitatief hoogwaardig, maar ook vrouwelijk en doet recht aan je figuur. Behalve dat de kleding luxe, sportief en fashion is, hou ik zelf van producten van Nederlandse bodem. Daarmee scoort Deblon Sports voor mij een 10+.

Dat te hebben broekje scoren

Je vindt Deblon Sports op de Willemsparkweg 160 in Oud-Zuid. Niet in Amsterdam of kun je niet wachten om de luxe sportswear te shoppen? Je kunt de collectie van Deblon Sports ook online bekijken en shoppen. Into athleisure? Zie eerdere blogje op LovestoHave.com over fancy sportkleding. Klik hier voor meer achtergrondinformatie over Deblon Sports.

Schermafbeelding 2016-02-14 om 16.06.09

Mijn ontmoeting met Deblon Sports aan de Willemsparkweg 160 in Amsterdam

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *