Maastricht magazine >
fashion

No balls, no glory!

No balls, no glory!

Vulgair? Een tas voor vrouwen met ballen! Carrie Bradshaw uit de populaire serie Sex & the City maakte ooit de volgende vergelijking tussen de handtas en de ballen van een man: ‘Ballen horen bij mannen zoals handtassen bij vrouwen. Het is maar een zak maar we voelen ons naakt zonder.”

Artikel begint onder de advertentie

Andy Bates, Brits ontwerper, ontwierp deze tas met ballen. En neem dat letterlijk. Naast de ballen zijn er ook andere details die je eerder ten zuiden van een mannenbast dan aan de arm van een vrouw vindt. Opvallend aan deze zak, eh tas, is de kleine penis voorzien van wat kenners als een ‘prins Albert’ omschrijven.

Balzak_021

Valt de balzak niet in de smaak, vallen de tassen van Smaak dat misschien wel. Smaak tassen zijn er voor de succesvolle vrouw van nu. Soepele tassen, gemaakt van Italiaans leer. Er is goed nagedacht over de modellen. De tassen zijn ruim, maar niet al te groot. Geschikt voor een dag shoppen, maar ook om al je spullen mee naar kantoor te slepen. Het ontwerp van de tassen is in handen van SMAAK oprichter André Grundmann en Vincent Blancard. Vincent werkte voor Louis Vuitton en voert momenteel opdrachten uit voor Dolce & Gabbana.

De Smaak tassen zijn verkrijgbaar bij Smaak aan de Leliegracht in Amsterdam. Op smaakamsterdam.com vind je een overzicht van alle Smaak tassen in alle kleuren en groottes.

 

Smaak_tasblauw Smaak_tasgrijs Smaak_tasoranje

 

Smaak_tasroze Smaak_tasgroen Tassen van Smaak bij Smaak

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *