Maastricht magazine >
fashionmusthaves

O jee, de broekrok is back

O jee, de broekrok is back

De broekrok. Een woord waar ik zo’n beetje kippenvel van krijg. Niet echt het toppunt van elegantie. En vrouw voel je je er ook niet in. De culottes toch een trend voor deze zomer die aanhoudt tot je koude enkels krijgt.

Artikel begint onder de advertentie

Anno 2014 eindigen de culottes ergens halverwege je kuit. De broekrok een combinatie tussen broek en rok. Een broek met wijde pijpen. Een kledingstuk waar ik normaal gesproken vol afgrijzen in een grote boog omheen liep. Maar misschien ga ik deze zomer toch aan de broekrok.

Niet omdat het een trend is. Maar omdat catwalkbeelden en streetstyle iconen laten zien dat je de broekrok echt gracieus kunt dragen. Zolang je maar zorgt dat je bovenkleding niet oversized is. Geen sweater dus maar iets met taiile. En geen sandalen van Charlotte Stone maar een paar hakken voor een dosis sexappeal.

Broekrokken_2014

Van links naar rechts: broekrok van Proenza Schouler, exemplaar in blush van Tibi en broek van babyblauw leer uit de collectie van Vionnet.

Foto boven: links Margaret Zhang en in het midden Helena Bordon (foto’s: Vanessa Jackman), rechts Ashley Turchin.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Tibi. Winkels die Proenza Schouler en Vionnet verkopen vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *