Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Oliver Peoples x Isabel Marant zonnebril

Oliver Peoples x Isabel Marant zonnebril

Deze zomer komen Parijs en Californië samen in de zonnebrillencollectie van Isabel Marant voor Oliver Peoples. Een aviator en vrouwelijke shades in pasteltinten.

Artikel begint onder de advertentie

Geen dikke monturen voor Isabel Marant maar dunne frames met gekleurde glazen. Licht in gewicht én in kleur. Pilotenbril Matt en het iets grotere model Daria ademen een vintage sfeertje. Back to the seventies! Mooiste detail toch wel de opengewerkte pootjes van de zonnebril. Een eigentijdse touch.

Voor Isabel Marant is een zonnebril een accessoire dat je look afmaakt. Je moet hem ook kunnen dragen als het regent. Deze stylingtip van madame Marant het perfecte excuus om de brilletjes aan te schaffen. Want ze zijn dus zelfs geschikt voor een natte, Nederlandse zomer.

De collectie voor Oliver Peoples past helemaal bij de SS 2014 collectie van Isabel Marant. De Parijse benaderde het ontwerpproces namelijk vanuit haar favoriete kleuren voor deze zomer: beige, goud, grijs, olijfgroen en roze.

Isabel-Marant-SS-2014

Van links naar rechts: zonnebril Daria in goud en roze met jurk Odrys, aviator Matt in combinatie met gouden broek van leer en Oliver Peoples x Isabel Marant Matt plus top Ojima in grijs.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Isabel Marant. De Oliver Peoples x Isabel Marant zonnebrillen koop je onder andere online bij mytheresa.com.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *