Maastricht magazine >
fashion

Op zoek naar klassieke kuslipjes?

Op zoek naar klassieke kuslipjes?

Nee, we hebben het niet over Botox. Ik houd het sowieso meer natuurlijk. De term ‘things to die for’ komt dan ook niet echt voor in mijn vocabulaire. Toch zijn er wel zaken die ik koste wat kost wil hebben, echte loves to have. Dit is er zo een. De tas van Marc by Marc Jacobs in een te mooie kleur blauw. Daar waar ik doorgaans ga voor veilig zwart, want dat is zo makkelijk te combineren, ga ik aankomend najaar dus voor ‘something blue’.

Artikel begint onder de advertentie

Marc by Marc Jacobs mag dan wel mijn tas hebben ontworpen voor aankomend najaar. Maar hij heeft voor ieder wat wils. Marc heeft tassen en tasjes in stijlen uiteenlopend van vrouwelijk en klassiek tot stoer en zakelijk. Klassieke schoudertassen, stoer met canvas band, ketting en ritsen, clutches met print en dus ook, daar komt ie, klassiek lief met kuslipjes.

De tassen van Marc by Marc Jacobs zijn stijlvol en tegelijkertijd fashionable. Met een tas van Marc om je schouder kun je jaren vooruit. Door het zachte leer blijft deze tas eeuwig mooi en gaat hij er door de jaren heen eigenlijk alleen maar beter uitzien. Gespot bij Aimee van AIM om haar schouder en op slag verliefd. Op zoek naar de klassieke kuslipjes van Marc by Marc Jacobs. Je vindt ze dus bij AIM in Maastricht.

 

Aimée van AIM met mijn love to have. Love it!


MbyMJ_tas_01 Schoudertas in taupeMbyMJ_tas_02Veilig zwart. Altijd goed!

MbyMJ_tas_04 Going strong in darkgreen with golden details. 

MbyMJ_tas_05 Hoe leuk is deze? Alle vier Marc by Marc Jacobs.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *