Maastricht magazine >
fashion

Pencil skirts van leer of met strepen

Pencil skirts van leer of met strepen

Gingen we vorig jaar van mini naar maxi, in de lente en zomer van 2012 draag je rokken op of net onder de knie. Eerder gespot tijdens de SS 2012 shows van onder andere Prada en Louis Vuitton. Met een hoge taille en kuise lengte toch sexy, want je vrouwelijke vormen komen goed uit in deze pencil skirts. De leren exemplaren van de winter blijven, alleen wordt zwart vervangen door kleur. Dat strepen net als vorige zomer weer meedoen zagen we eerder bij Fendi en SIS van Spijkers en Spijkers. De horizontale variant is niet altijd flatterend maar zorgt in dit geval voor dat vleugje Parijse chic, wat helemaal aansluit bij de pasvorm.

Artikel begint onder de advertentie

 

By_Malene_Birger-leren-pencilskirt Burberry_Prorsum_striped_pencilskirt1 tibi-blush-leren-pencil-skirt Tibi_gestreept_pencilskirt

Van links naar rechts: exemplaar in groen leer van By Malene Birger, gestreepte rok van raffia van Burberry Prorsum, pencil skirt van lichtroze leer en rok in zwart en wit van Tibi.

Foto boven: pencil skirt van kasjmier uit de cruise collectie van The Row.

Kleding van By Malene Birger koop je bij Nina’s in Maastricht. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Tibi. Je vindt winkels die de andere merken verkopen met behulp van de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *