Maastricht magazine >
fashiontips

People: Liesbeth van Noir Shoes & Bags

People: Liesbeth van Noir Shoes & Bags

Dit is Liesbeth Bertens van Noir Shoes & Bags in Maastricht. De lach van Liesbeth vinden wij top. Net zoals haar stijl. Tijd om Liesbeth beter te leren kennen. Wie is deze girl die al sinds de opening van Stijl Shoes & Bags de scepter in de winkel zwaait?

Artikel begint onder de advertentie

Liesbeth Bertens komt uit België, maar woont in Maastricht. Ze is de manager van Noir Shoes & Bags. Samen met Renee, de eigenaresse van Noir Maastricht en Noir Shoes & bags, verzorgt Liesbeth de inkoop voor de sjoe-sjop. Daarnaast is ze natuurlijk in de winkel te vinden. Wij vinden Liesbeth leuk. Waarom?

Vanwege haar vrolijke lach en de blije energie die ze uitstraalt. Bovendien houden wij van haar stijl. Gekleed, zonder teveel tralala. Een stijl die bij de winkel past. Een winkel die zij stijlvol noemt met goed te combineren items. Een omschrijving die zij niet alleen de winkels, maar tevens de kleur zwart (uhh, noir) toedicht.

Op de foto draagt Liesbeth kleding en schoenen van Noir. Jasje, broek en shirt zijn van Selected femme. De schoenen van Royal RepubliQ.

Scroll naar benenden voor meer informatie over Noir Maastricht en Noir Shoes & Bags. Je kunt de look ook via de website shoppen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *