Maastricht magazine >
fashionfashion-news

People: Martijn van M-Perception

People: Martijn van M-Perception

Sommigen noemen hem nog steeds Martijn de bloemist. Ze bedoelen Martijn van Bergenhenegouwen. De man van dé bloemenwinkel op Sint Pieter. Tegenwoordig te vinden is in de Rechtstraat in Maastricht. Hier runt hij M-Perception. Een winkel met kleding, lifestyle items en bloemen.

Artikel begint onder de advertentie

World famous in Maastricht 

Er is geen Maastrichtenaar die de naam Martijn de bloemist niet kent. De man is wereldberoemd in Maastricht. Toch besloot hij de formule om te gooien. Zijn eigen droom na te jagen. Hij verhuisde naar een pand in de Rechtstraat. Opende hier een eigengereide winkel. Een winkel voor mannen met een eigen perceptie. En zo is ook de perceptie van Martijn bij M-Perception terug te vinden.

Het gezicht van M-Perception

Bij M-Perception vind je fashion voor hem. Merken die Martijn aanspreken. Die passen bij de man met een eigen stijl. Een man die weet wat hij wil. Zoals ook Martijn weet waar hij van houdt. Naast een collectie stoere merken, vind je hier opgezette dieren, huiden en schedels. Somber? Alles behalve! De bloemen maken de winkel 4 jaargetijden per jaar een vrolijk tafereel.

En een bosje bloemen graag

Op de foto draagt Martijn een jasje van Ted Baker (459,95), overhemd van Closed (139), denim de EV80 Nihon Menpu van Edwin (295) en slip-on sneakers van 30U (197,50). Ja, en al die items zijn natuurlijk bij M-Perception te koop. Vergeet je niet een bosje bloemen mee te nemen voor je lief?

O ja, en dan die Denim Day op 3 april

Op zondag 3 april van 12 tot 17 uur organiseert M-Perception een Denim Day. En die belooft stoer te worden. Naast de presentatie van nieuwe merken als Ted Baker, Alpha Industries, 30U en Neuw, geven de mannen van Butts & Shoulders uitleg over de GoodYear welted boots die ze maken. Ook de Barber is aanwezig om je huid een lentefrisse oppepper te geven. Bij dat alles drink je een biertje van de Hoppy Brothers.

Scroll naar beneden voor winkelinformatie over M-Perception in Wyck.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *