Maastricht magazine >
fashiontips

People: Nynke Wynia – The Walk in Closet

People: Nynke Wynia – The Walk in Closet

Dit is de altijd vrolijke Nynke Wynia van The Walk in Closet in Amsterdam. Wie in gesprek raakt met Nynke, kan haar oprechte aandacht niet ontgaan. Die aandacht wisselt ze af met een lach. En die lach is haar ultieme accessoire.

Artikel begint onder de advertentie

Op de foto’s draagt Nynke kleur. Eigenlijk heb ik haar nog nooit zonder een kleurelement gezien. Het past bij haar vrolijkheid of misschien is het vanwege die kleur dat ze juist zo vrolijk is. Die vrolijkheid zie je ook terug in haar winkel aan de Cornelis Schuytstraat. Al is het maar omdat je hier betaalbare items in het laag-midden segment vindt. Daarmee onderscheidt de winkel zich van de overige, prestigieuze winkels in de straat.

Doordat Nynke tevens personal shopper is, weet ze zo nu en dan haar hand te leggen op de fijnste vintage kleding van haar klanten. Die tweedehands designeritems vind je ook bij The Walk in Closet terug.

Wat Nynke op de foto draagt

Op de foto draagt Nynke een jeans blouse van Andy & Lucy van €55. Andy & Lucy is een Frans merk. Ook de blazer (jasje) is van Andy & Lucy €75. Jeans flared van Culture €110. Tasje €50. Gympen van
Novesta €60. Om het geheel dat tikje extra te geven, is Nynke even naar de buren gelopen. De ringen en oorbellen zijn dus geleend van juwelier Bodes & Bode: roze knijter €2750, blauwe knijter €9950 en oorbellen rose met lichtblauw €175.

Je vindt de Walk in Closet op de Willemsparkweg 165 (dat is op de hoek van de Cornelis Schuytstraat) in Amsterdam.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *