Maastricht magazine >
fashiontipsfashion-news

People: Philippe Maassen van Mayfair

People: Philippe Maassen van Mayfair

We love people. We love fashion. Philippe van Mayfair in Maastricht brengt de twee samen. Op de foto draagt hij een doorzichtige regenjas van Margaret Howell. Geen overbodige luxe bij dit weer.

Artikel begint onder de advertentie

Philippe blijft dicht bij zichzelf

Mayfair is gelegen in het hippe stadsdeel Wyck te Maastricht. Niet daar waar zich de meeste winkels bevinden, maar nabij het station. Het past bij Philippe die oog heeft voor wat er in de wereld omgaat, maar vooral dicht bij zichzelf blijft.

Met de hand uit eigen naaiatelier

Philippe blijft niet alleen dicht bij zichzelf, hetzelfde gunt hij zijn klanten. Nooit dringt Philippe iets op. Hij kijkt naar type persoon en laat dat leidend zijn. Vanuit die invalshoek neemt hij je vervolgens bij de hand. Dat bij de hand nemen, neemt Mayfair overigens heel letterlijk. Want hoewel je een grote dosis streetwear bij Mayfair vindt, heeft deze herenzaak zich vooral in de kijker gespeeld met het maatwerk dat ze leveren uit het eigen naaiatelier – met de hand dus!

Popie jopie getrut

Als ik een herenzaak zou hebben, dan zou ik het net zoals Philippe willen doen. Niet de popie jopie uithangen, maar ook geen getrut. Gewoon doen waarvoor mensen bij je komen en leveren waar je voor staat. Philippe en Mayfair zijn een aanwinst voor Maastricht!

Klik hier voor uitgebreide winkelinformatie over Mayfair. O ja, op de foto draagt Philippe een doorzichtige regenjas van Margaret Howell, een blazer van Japans katoen van Harris Wharf, een polin shirt van Comme des Garçons, jeans van Natural Selection en sneakers van Number 288. Natuurlijk allen uit eigen winkel!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *