Maastricht magazine >
fashiontips

People: Sanne Pijpers bij Stijl Maastricht

People: Sanne Pijpers bij Stijl Maastricht

Dit is Sanne Pijpers van Stijl Maastricht. In de afgelopen jaren heb ik haar precies één keer gemist. Sanne is namelijk eigenlijk altijd in de winkel Achter het Vleeshuis te vinden. En dat is fijn. Nou ja, dat vind ik in ieder geval. Ze verkoopt namelijk geen onzin. Ze is recht door zee, puur en oprecht. Eigenlijk zo’n beetje als het vest van Mads Nørgaard dat ze op de foto draagt.

Artikel begint onder de advertentie

Sanne is van de no-nonsense nonchalance

Hoewel Sanne niet de eigenaresse van Stijl Maastricht is, zou ze het zomaar kunnen zijn. Dit is echt zo’n mens met hart voor wat ze doet. Zelf hou ik van haar no-nonsense nonchalance. Wat ik daarmee bedoel? Ze verkoopt geen onzin en durft los te laten. In het pashokje vertaalt dat zich naar items die ze aanreikt omdat ze denkt dat ze bij me passen, maar nooit opdringerig gepush.

In het pashokje met Mads

Natuurlijk wil ze wel even het pashokje in. Dat doet ze in een vest van Mads Nørgaard. Er is duidelijk een affaire met Mads aan de gang. Want het heerlijke winterse vest van Mads hangt ook in de etalage. Is het lange vest in de etalage voorzien van een ceintuur (of heet zo’n ding koord), draagt Sanne deze fijne grijze vriend zonder ding in haar taille. Ik zei toch al dat ze recht door zee is?!

Wil jij ook door Sanne geholpen worden? Dan shop je bij Stijl Maastricht. En daar vind je dus ook dat fijne vest van de Deense Mads Nørgaard.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *