Maastricht magazine >
fashion

Regenboog trend Resort 2012

Regenboog trend Resort 2012

Als deze winter voorbij is vieren we dat met heel veel kleur. Want de Resort 2012 collecties zitten boordevol regenboogprintjes en multicolour items. Om vrolijk van te worden zo fijn. Kijken naar deze items is al genoeg om je te verheugen op het voorjaar. Hierbij kroon ik Schotse ontwerper Christopher Kane tot koning van deze trend. In zijn collectie zit net zoveel kleur als in een zak Skittles. Soms schreeuwend in fluoriserend technicolour, soms prachtig zoals een regenboog bedoeld is of glamrock in combinatie met zwart kant. Zijn collectie is gebaseerd op één principe maar tegelijkertijd toch bijzonder veelzijdig. Ook House of Holland maakt goed gebruik van felgekleurde strepen. Zij zetten er een folklore stijl mee neer die doet denken aan Mexico en Bolivia. Wereldwinkel-fashion zeg maar.

Artikel begint onder de advertentie

De Amerikaanse Nicole Miller is ook van de partij. Haar print heeft wat weg van een mooie luchtpartij bij zonsondergang. Band of Brothers zegt het met sportieve regenboogstreepjes.

christopher-kane-resort-runway-2012-trui1 house_of_Holland_resort_2012_rainbow1 Nicole_Miller_resort2012_rainbow1 band-of-outsiders-resort-2012_rainbow

Van links naar rechts Christopher Kane, House of Holland, Nicole Miller en Band of Outsiders.

Al die kleurige kleding wat te heftig? Zet dan in op een statement accessoire dat bij de trend past.

jimmy_choo_resort_20121

Funky discoshoes van Jimmy Choo

Foto boven: Christopher Kane

Scroll naar beneden voor winkels die items van Band of Outsiders verkopen. De kleding van Christopher Kane is te koop bij Net-a-Porter. House of Holland scoor je online bij ASOS. Nicole Miller vind je onder andere online bij Nordstrom. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor winkels die Jimmy Choo verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *