Maastricht magazine >

 
fashionmusthaves

Retro ondergoed basics van Schiesser

Retro ondergoed basics van Schiesser

Zoals zwart-wit altijd goed is, blijft ook de retro trend terugkomen. Najaar 2015/2016 komt de retro nostalgie tot leven in de vertaling van bohemien hippie. Zo komt Gucci met bruine en oranje tinten en Pucci met vlindermouwen en bloemenprints. Retro is hot. En ook het degelijke Duiste ondergoedmerk Schiesser is de trend niet ontgaan. De nieuwe ondergoedlijn 95/5 is niet enkel zacht en soepel, maar ook 100% retro.

 

Schermafbeelding 2015-02-18 om 11.24.051
 

Onlangs in Parijs bij Hotel Costes sprong een meisje (uhh, sexy femme fatale) op de bar. Het duurde niet lang voor zij zich van haar zwarte, nochalante t-shirts op het ritme van de muziek ontdeed. Daar stond ze heupwiegend op hoge hakken en in haar perfect fit zwarte 5-pocket lerenbroek. Simplicity koning! Hot. Juist ook door haar te basic zwarte bh. Een spannend tafereel. Een retro basic bh die zomaar van Schiesser 95/5 had kunnen zijn.

Ik denk dat ze veel minder sexy was geweest in een kanten bh. Juist de basic bh maakte het extra spannend. En dat is het ondergoed 95/5 van Schiesser precies ook. 95% katoen en 5% elastan. Daarmee retro, basic, super zacht en comfortabel. O ja, sexy dus ook!

De klassieke, tijdloze retro collectie is er voor mannen en vrouwen. Hipsters, tailleslips, tanktops voor vrouwen. Voor mannen biedt de ondergoedlijn van Schiesser rioslips, shorts en shirts.

 

Schermafbeelding 2015-02-18 om 11.23.38De 95/5 ondergoedlijn van Schiesser biedt zowel retro vrouwen als mannen basics

 

Zie ook

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *