Maastricht magazine >
fashion

Roberto Cavalli’s animal kingdom

Roberto Cavalli’s animal kingdom

De pythontrend komt regelmatig voorbij: schoenen van Prada en Dries van Noten en een tas van Chloé. Nu is het zo dat de snake al een tijdje sluimert en ook afgelopen winter in Bali volop aanwezig was, waar ik elk jaar verblijf om onder andere voor mijn eigen label DaLiQue accessoires van leer te laten maken. In Seminyak heb ik destijds een fijne zwarte ‘giant’ snake skin clutch kunnen scoren in de pilot store van Johnny Ramli. Altijd fijn om op de zaken vooruit te lopen! Ook als we de bladen en winkels mogen geloven lopen we er deze winter als animals bij. Dierenprints all over!

Artikel begint onder de advertentie

Wie op dat gebied uitblinkt met de herfstcollectie van 2011 is Roberto Cavalli. Zagen we eerder zijn op dieren geïnspireerde sieraden, ook wat betreft kleding gaat hij helemaal los. Hij is zeker niet mijn favoriete ontwerper, maar wat beestachtig goed wat hij neerzet dit seizoen. Door het zachte kleurenpalet kunnen verschillende prints zonder moeite worden gecombineerd. Er is genoeg wat i love to have!

Roberto_Cavalli_2011b1 Roberto_Cavalli_2011a1 Roberto_Cavalli_2011c

De kleding van Roberto Cavalli koop je o.a. bij Stylesuite Femme in Maastricht. Scroll naar beneden voor overige verkooppunten. Winkels die Johnny Ramli verkopen vindt je met behulp van de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *