Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Rokken tot over de knie voor Burberry

Rokken tot over de knie voor Burberry

De beelden van de resort collecties van 2015 druppelen alweer langzaam binnen. Zo ook die van Burberry Prorsum. Christopher Bailey brengt naast beige trenchcoats ook kleur in de collectie.

Artikel begint onder de advertentie

Opvallend zijn de pencil skirts die tot ruim over de knie vallen en die in nagenoeg elke look terugkomen. Ze zijn er in alle mogelijke varianten. Voorzien van army zakken, bezaaid met XXL pailletten, boordevol veertjes, met franjes en voorzien van prints. Door de lengte een beetje kuis, maar door de pasvorm en het materiaalgebruik vooral heel vrouwelijk en elegant.

De prints op rokken, tassen en truitjes zijn geïnspireerd op oude boeken die Christopher op vlooienmarkten vond. Boektitels en zinnen uit gedichten zijn omgezet naar een speels handschrift met bijpassende illustraties. De jassen zijn uiteraard aangepast aan de lengte van de rokken en vallen ook over de knie.

Christopher Bailey heeft wederom een applausje verdiend. Keer op keer weet hij te verrassen en tegelijkertijd de rijke Burberry heritage te benutten en behouden. Scroll naar beneden voor verkoopadressen.

Burberry_resort_2015

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *