Maastricht magazine >
fashion

Sale!

Sale!

Sale time! Gewapend met creditcard of goedgevulde portemonnee naar Amsterdam, Den Haag, Maarssen, Maastricht, Rotterdam of een andere leuke shopstad. Warme knits, te leuke Tee’s, high heels of juist warme MOU boots, earmuffs, een stoer bikerjasje of een lekker geurtje. Trotseer het kwik dat ergens in de minus hangt en vergeet het geploeter door de resten sneeuw. De wintercollectie hangt, staat en ligt nu in de winkelschappen voor wel heel leuke prijzen.

Artikel begint onder de advertentie

Bij Smaak en Smaak Gold in Amsterdam gelden kortingen op de gehele collectie van 20 tot 70%. Hoe fijn, ook op de feestcollectie. Kymyka in Maastricht en de winkels van Paul Warmer en Azzurro startten gisteren met sale en ook AIM in Maastricht heeft haar te hebben labels in de uitverkoop. By John in Maarssen start vandaag. De collecties bij Stylesuite Femme en Stylesuite Homme in Maastricht en Bags & the City te Rotterdam gaan donderdag aanstaande in de uitverkoop. Bij Frère et Soeur in Cadier en Keer krijg je 20 tot 30% korting op de gehele collectie met uitzondering van jeans en accessoires.

Bij Trelise Cooper in Amsterdam is het silent sale. 30% Korting op elke aankoop van Trelise Cooper. Ook op dat mooie jurkje voor dat ene decemberfeest, feestje of diner. Silent houdt echter in dat het alleen is voor Trelise Cooper Europe’s Facebookvriendjes. Eerst dus vriendjes worden.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *