Maastricht magazine >
fashion

Scarf print en micro print

Scarf print en micro print

Nog meer printjes? Jawel, naast de all-over fotoprint en de bloemetjes zijn er ook nog andere varianten. Zoals de scarf print. Denk sjaaltjes van Hermès, drukke prints van Versace en paisley motieven. Dus wederom druk en een explosie van kleur op fraaie stoffen. Liefde op het eerste gezicht: de palazzo broek van Alberta Ferretti met daarop een opvallend bloesje. Combineren mag! En dan zijn er ook nog de micro prints. Kleine afbeeldingen die oneindig worden herhaald. Van een afstandje zie je kleur, en pas als je dichtbij komt zie je wat het is. Sterretjes, lippen, noem maar op. Kortom, met een print zit je deze zomer bijna altijd goed!

Artikel begint onder de advertentie

 

 

 

 

 

 

Pucci_SS2012 Givenchy_accessoire_scarf roberto-cavalli-ss2012

Scarf prints, van links naar rechts: zomercollectie Emilio Pucci, accessoires uit de resortcollectie van Givenchy en detail uit de zomercollectie van Roberto Cavalli.

MiuMiu_ss2012 Nina_Ricci_SS2012 Prada-Resort-2012

Micro prints, van links naar rechts: zomercollectie Miu Miu, zomercollectie Nina Ricci en resort van Prada.

Foto boven: Alberta Ferretti, scarf print voor resort 2012.

Givenchy en Roberto Cavalli koop je onder andere bij Stylesuite Femme in Maastricht. Emilio Pucci en Prada vind je bij PL-Line City Outfits in Maastricht. Gebruik de labelfinder rechtsboven om meer verkoopadressen van deze en de andere merken te vinden. Scroll naar beneden voor winkels die Nina Ricci verkopen. Alberta Ferretti koop je in de online shop van het merk.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *